Start Nyheter Hundarna     Valpkullar   Valpar    Vallning    Om mig Länkar Kontakt
 
Nyheter:

2013-07-29 Äntligen är hemsidan på väg att uppdateras.
Mycket har hänt:
Jinnie finns inte mer.
Däremot har Nicke växt till en stilig 4-åring. Han har nu tagit 2 cert på utställning och äntligen börjar vallningen fungera. Dessies valpar 2012, Rasmus (Windtails D'oro Albori) och Ia (Windtails Dolce Aurora) är båda röntgade med fria höfter.
2011-04-15 Dessie födde två fina valpar på morgonen. En brun hane och en svart tik. De är riktiga klunsar, 475g var! Alla mår bra.
2011-04-02 Nicke och Elli har gjort MH på Mjölby Brukshundsklubb. Det gick fint. Speciellt bra är Nickes avreaktioner, han har ingen kvarstående rädsla efter skrämselmoment. Protokollet finns på Nickes sida. Elli är lite vekare, men redde ut situationerna bra och hade inga problem att leka igen på slutet.
2011-03-02 Nu är även Henry, Windtails Compagno, röntgad med A-höfter. Det betyder att alla i kullen har fria höfter
2011-03-11 Idag har Dessie varit på ultraljud. Och hon är dräktigt! Antagligen inte någon stor kull, men några stycken såg vi. Så nu kan vi planera för en vår med valpar. Härligt!
2011-02-13 Dessie har haft en lyckad träff med Gusten, Lärkängen's Xodus. Om allt går som vi hoppas blir det valpar kring 15 april.
2010-12-05 Nu har jag tre saker att rapportera igen
- Iriz stannar hos sin familj. Fint att matte har hittat lösningar för att orka ha kvar henne.
-Elli har A-höfter och armbågar ua. Det har jag glömt att rapportera tidigare. 4 av 5 valpar är nu röntgade, alla fria!
- Jag har bestämt att Gusten, Lärkängen's Xodus, ska bli pappa till Dessies andra valpkull.
2010-11-18 Iriz, Windtails Carisma, behöver ett nytt hem. Matte har tyvärr blivit sjuk och orkar inte motionera och stimulera Iriz tillräckligt.

Iriz är en glad, trevlig beardis, utan några problem. Hon är 16 månader, har A-höfter och är helt korrekt.

Är du intresserad, hör av dig så berättar jag mer!

2010-10-10 Nu har hemsidan blivit eftersatt igen. Tre saker finns att rapportera
-höftleder
-vallanlagstest
-Vallnings-SM

Höftleder: Även Nicke (Calypso) och Iriz (Carisma) är nu röntgade med A-höfter. Jag är så glad över det!

Vallanlagstest: Nicke, Elli (Camelia) och Henry (Compagno) var alla med på vallanlagstest på Färentuna 18/9. Alla klarade det fint. Nicke hade 5,0! Allt i fullkomligt ösregn och lervälling som inte gjorde någon Beardisägare glad.

Vallnings-SM. Dessie gjorde en finfin runda i SM-klassen den 19/9. Hon fick ett bagglamm i flocken som vände och utmanade henne direkt och hon fick kämpa med att fösa honom och hans kompisar. Men hon klarade det och hade det inte varit för att jag tagit av kopplet innanför grinden istället för utanför så hade vi vunnit denna gång. Vi hade 61 poäng, samma som segraren.

2010-08-06 Lussan, Windtails Candela, har A-höfter och fria armbågar. Härligt! Lussan var först ut att röntgas, så nu håller vi tummarna för fortsättningen.
2010-07-18 Idag har vi haft Windtailsträff. Alla Dessies valpar var här och tre av bröderna från B-kullen. Härligt att se alla välskötta och trevliga "valpar" och att träffa deras familjer!
2010-06-06 Nicke och Elli har idag varit på utställning i Norrköping. Det blev 1:a med hp för båda. Dömde gjorde Johan Andersson
2010-04-15 Idag har Jinnie blivit farmor. Sex fina valpar har fötts på kennel Boomtown, fem flickor och en pojke. Pappa är Doglas, Windtails Bellino.
2010-03-21 Nicke och Elli har varit på inofficiell utställning i Vreta, Linköping. Nicke blev BIR-valp med kritiken: Utmärkt typ, bra huvud och uttryck, bra hals och rygglinje, goda vinklar fram o bak, rör sig med bra driv i steg. härligt temperament. Välvisad. Nog vet jag att det är skillnad på inofficiell och officiell utställning, men nog verkar det lovande.
Elli fick också hp med fin kritik. Jag lyckades inte visa henne lika bra. Det är svårare med en hund som inte är min egen.
2010-02-10 Om allt går väl ska Doglas, Windtails Bellino, bli pappa på kennel Boomtowns
2010-01-03 Idag är valparna drygt fem månader. Alla valparna verkar ha det bra med sina familjer. Jag har fått lite kort som snart finns på  C-kullens sida.

Nicke har börjat valpkurs ihop med syster Elli (Camelia). Det går fint. När han träffat får visar han stort intresse men jag kan inte se så mycket av talang ännu.

Det visade däremot Elli. Hon fick följa med sin Border Colliekompis Bly in i fårhagen för en månad sedan. Blys matte Barbro hade inga förväntningar men när Elli fick syn på fåren stack hon direkt för att runda dem. Barbro fick fart på benen och fick Elli att både balansera och att vända åt båda håll. Elli brydde sig inte om Bly och det var svansen ner och vallning för hela slanten. Hon kunde också gå rakt mot fåren när Barbro tog henne i lina. Kul!

Jag var på anatomikurs i Karlstad i november. Det var mycket kul och lärorikt att dels få reda på hur hunden "hund" ser ut, dels hur det stämmer med hunden "Bearded Collie". Och det var roligt att få titta och känna på ett par hundar under Johan Anderssons ledning.

2009-10-06 Nu har Lussan hittat ett hem och kommer att flytta på lördag. Nicke blir kvar hemma.
2009-09-28 Förra helgen flyttade tre av valparna till sina nya familjer. Det blev lite tomt, men eftersom Candela, "Lussan", och Calypso, "Nicke" är kvar är det ändå full fart. Lussan väntar på ett eget hem, men det bekymrar henne föga.
I helgen packade vi in oss, Kjell, jag och alla hundarna för att åka till Vallnings-SM på Ekeberg. Jag bestämde mig för att åka för två veckor sedan, när jag provade att valla med Dessie efter valpningen. Hon var direkt "på", så då kunde jag inte låta bli att anmäla mig, det är så roligt.
Vi tränade mycket på lördagen. När sedan söndagen kom med tävlingen visade det sig ganska snart att Dessie var alldeles för trött, det var inte mycket som fungerade. Bara att konstatera att det inte går att chansa, man ska vara förberedd. Men härligt var det med alla fina Beardisar och se att valparna skötte sig fint i den stundtals stökiga miljön.
2009-07-22 Dessie har fött fem fina valpar, tre tikar och två hanhundar. De vägde alla ca 400g och är svarta. Dessie sköter nu om dem exemplariskt. Hon har dem gärna har mellan frambenen och lägger ner huvudet så att de inte syns. Det liknar när en höna tar in sina kycklingar under sig.
2009-17--19 Nu har vi haft vallningsläger igen hos mig i Gryt. Denna gång var Barbro Forssell kursledare. Barbro har SVAK steg 1-utbildning och vann SM i nötvallning 2008. Kursen var mycket lyckad och alla kursdeltagarna vill ha fler tillfällen att träna vallning. Förhoppningsvis kommer det några bilder från lägret snart,
2009-02--06 Vi har varit i Ånnaboda på SBCs aktivitetsdagar. Det började med att jag var på distriktsombudskonferens. Sedan startade hundaktiviteterna bra med att Doglas vann Beardisracet. Han kom både etta och tvåa. På utställningen gick det sämre både för Doglas och Rossi.(2:or). Men lördagen var ändå trevlig, då vi träffade syster Elsa (Windtails Ballerina) för första gången sedan hon flyttade hemifrån.
På måndagen var det agility och Doglas tävlade. Tre diskningar följdes av ett femfelslopp som var väldigt snabbt och snyggt. Snart blir det framgångar!
2009-06-25 I tisdags var vi på ultraljud och Dessie är dräktig! Underbart, jag har varit så nervös. Det verkar vara en "riktig" kull, med ganska många valpar.

Så nu får träningen till vallhundsprovet vänta ett tag. Men jag tänker se till att andra får träna på våra fina får under sommaren. Mer om det kommer inom kort när datum för kurs mm är klart. Jag har avvaktat beskedet om Dessies dräktighet.

Jinnie blir allt bättre, även om det är bakslag ibland. Hon är stel när hon reser sig och om det inte händer något särskilt rör hon sig lugnt. Men t ex när det  är ekorrar som klättrar på huset så glömmer hon alla bekymmer och studsar som en valp.

2009-05-24 Äntligen något spännande att berätta! Nu har vi varit på kennel Synvillans och Dessie har träffat Nisse, Synvillans Power Quest! Så nu håller vi tummarna för att det blir valpar i slutet av juli.

Doglas (W.Bellino) har startat sin karriär som agilityhund. Inga framskjutna placeringar ännu, men han och matte Tina tar sig runt med ett härligt tempo. Så det är bara att fortsätta så kommer resultaten.

Jinnie har problem med artros i en bog. Hon har opererats genom artroskopi, då man kunde se att inre ligamentet var  nästan av. Så det är troligen en gammal skada som gett inflammation och nedbrytning av ledbrosket. Vi håller tummarna för att hon ska bli tillräckligt bra för att kunna leva ett värdigt pensionärsliv.

Annat att berätta är att vi har nya får att träna på. Sex fina Ryafår med mycket spring i benen. Efter en vecka blev det arbete på riktigt, för då var grinden oförklarligt öppen och fåren försvunna! Det tog 2,5 timmar att hitta dem och sedan nästan en timme att få hem dem. Det var inte lätt på stora fält och  skogar, förbi trånga grindar och nedrivna staket och när vi var nästan hemma gällde det att parera bland sommarstugor med hjälpsamma grannar! Dessie och reservhunden husse Kjell skötte sig dock bra som vallhundar och vi kunde vila ut. Det var en riktig lektion i att läsa oinvallade får. Arbetsavståndet när de var "i frihet" var ca 50 meter.

2008-11-16 Tyvärr blir det inga valpar visar ultraljudet. Det är tråkigt, men det är bara att försöka igen till sommaren. Nu får det bli träning av olika slag istället.
2008-10-13 Nu har vi varit och träffat Attrejo, Svassas Born To Impress. Det blev en hastig avfärd, då Dessie höll på att lura mig och på dag 11 hade ett jättehögt progesteronvärde. Helt olika mot förra löpet. Man det är väl tjusningen med djur, man styr inte över naturen trots att man gärna vill planera allt så noga.
I varje fall är Dessie nu parad och vi hoppas på valpar i mitten av december.
2008-10-13 Titta in på Kennel Alvskogens sida, så kan du se många fina bilder från vallnings-SM (och andra fina bilder också för den delen). Ett smakprov finns till höger
2008-10-03 Tyvärr har hemsidan blivit misskött under lång tid, så nu får jag berätta lite vad som hänt sedan i våras.

För två veckor sedan, 2008-09-21, var det vallnings-SM. Jag och Dessie hade tränat så gott vi kunnat på fösning, då det var mycket av det på den nya banan. Tyvärr orkade vi inte riktigt hela vägen runt. Annars började det fint med ett hyfsat hämt och en MYCKET bra fråndrivning. Jag trodde inte mina ögon.
Slutresultatet blev en 3:e-placering. Domarens kommentar: Trevlig hund. Något hetsig men lyhörd. Bra fösning till en början.

Även Jinnie var med i Starterklassen. Med henne tränar jag i stort sett ingenting, men hon gjorde en fin runda och kom 5:a.

I slutet av juli hade vi vallningsläger hos oss i Gryt. Ewa Myrbrink kom ner från Mårtensby och hade kurs och också vallanlagstest.
Simson (Windtails Bonario) klarade vallanlagstestet med 4,0 i snitt.

Doglas (Windtails Bellino) har istället ägnat sig åt agility. I juni gjorde han debut med 15 fel och placering 29 av 60 och 10 fel i hoppklassen, placering 21 av 48. Snart blir det fler tävlingar.

Utställningar har det inte blivit så mycket av. B-kullen behöver växa i kostymen.

Nu hoppas vi på att Dessie ska bli mamma framåt jul! Hon har börjat löpa och vi ska åka till fästmannen framåt nästa helg.  Med tanke på hur många gånger det har blivit ändringar i sista stund får ni vänta med att få reda på vem den tilltänkte fadern är.

2008-03-02 Det blir tyvärr inga valpar i vår. Först blev "Nisse" sjuk, och sedan blev det lite stressigt med reservplanerna. Det får bli till vintern istället
2007-10-17 Nu är det bestämt att Nisse, Synvillans Power Quest, ska bli pappa till Dessies valpar
2007-10-14 Freyja, Rossi och tidigare Doglas har nu uppnått meriter för Allround-Beardis brons!
2007-10-14 Mentalbeskrivning på Linköpings BK. Tre kullsyskon deltar, Freyja (W.Bellona), Rossi (W.Bravo) och Simson (W.Bonario). Tyvärr visar Freyja svårigheter att avreagera och visar berördhet vid skottet, så vi avbryter efter två skott. Äver Rossi visar viss berördhet, och vi bryter efter två skott. Det hade nog gått att skjuta de resterande två på Rossi, men det är onödigt att riskera att utveckla skotträdsla.
Simson verkade tycka det var en rolig promenad. Visade lekfullhet, nyfikenhet och var helt skottfast.
Doglas (W.Bellino) gjorde mentalbeskrivning redan i våras. Han är "mycket" hund, full fart, med trea på skottet
2007-10-07 Dessie 2:a i Vall-SM!
På Mårtensby i Uppland genomfördes i helgen det tidigare inställda vallningsmästerskapet. Tack Ewa, Monica m fl för arrangemanget
Efter en skräckstart i hämtet med får som ville till matte Ewa och där jag var beredd at bryta gick det sedan kalasfint ända till fållan där vi fick lite strul. Totalt blev det 84 poäng och en andraplats.
Domarens kommentar: "Trevligt ekipage som behöver mer tävlingsvana".
Kjell, min man, uttryckte sig ungefär så här: Dessie var bra, mycket bättre än du. Varför går du så sakta och bråkar med hunden.
2007-09-09 Vallningsmästerskapet blir inställt då fåren blir för svår för våra till största delen orutinerade hundar. Men det blir fin träning.
Och Doglas (W.Bellino) gör vallanlagstest. Vilken intensitet! 4,66 blir resultatet. Kul att vallanlagen verkar finnas spridda i denna kull också.
2007-08-18 Dessie och jag tar med oss Freyja till vallningshelg på Ekeberg. Efter att ha fått titta på de andra hundarna under förmiddagen visar hon ett allt större intresse och genomför ett fint vallanlagstest, 4,0. Rossi är också med under helgen och vallar riktigt talangfullt.
2007-07-21 Utställning i Västerås. Freyja blir denna gång reserv i juniorklassen. Men roligast är att Rossi (W. Bravo) gör debut och blir 2:a i junior med hp. Lillmatte Olivia visar Rossi galant. Grattis!
2007-06-30 Freyja blir 2:a i juniorkonkurrens i Borås. Sedan hälsar vi på hemma hos Irena som firar 20 år (tror jag det var) med Bearded Collie.
2007-06-19 Valpplanerna är inställda. Jag ska börja nytt jobb i augusti och då passar det dåligt med valpar. Dessie och jag ska koncentrera oss på vallnings-SM istället och har för ändamålet införskaffat sex nya, totalt vilda får.
2007-06-10 Freyja tar Cert och blir BIM i Norrköping.
2007-06 Nu är fem av sex valpar höftledsröntgade. Fyra har A/A och en A/B på höfterna. Fyra har också röntgat armbågarna och de var alla ua. Härligt!
2007-05-07? Rossi gör VA-test på Mårtensby för Calle Bergström. Enligt uppgift gick det strålande och poängen blev 4,67 med 3 på styrbarhet. Rossi fattade detta med får direkt, han hade aldrig provat förut.
2007-03-24 Freyja blr 2:a med hp i juniorklassen på specialklubbsutställningen på Hammarö, med finfin kritik. Doglas blir reserv.
2007-03-18 Jag har nu bestämt mig för att Dessie ska få bli mamma till sommaren. Att valptiden kolliderar med vallnings-SM och att jag har för mycket jobb har gjort att jag tvekat. Men det är så roligt med valpar och valpköpare att jag inte kan inte låta bli.
2007-03-18 idag fyller Jinnie 8 år. Det firas med en extra köttbulle!
2007-03-17 Doglas blir idag 3:a med hp i juniorkonkurrens i Malmö. Kritiken är strålande, bla "underbart huvud". Matte Tina får också fin kritik för bra visning av hunden.
2007-01-05 Doglas och Freyja gör debut i juniorklass i Göteborg. Doglas placerar sig med hp och fin kritik. Freyja får i hemläxa att visa sig bättre på utställning!
2006-12-28 Ny kursdag hos Karin Söderberg. Dessie visar att hon nu är mogen för att träna vallning med större krav. Tyvärr har vi nu inte mycket möjlighet att träna över vintern.
2006-12-18 Valparnas pappa Gadget tar CERT i Holland och blir internationell, hollänsk, svensk och danskt utställningschampion
2006-10-01 Vallnings-SM! Dessie gör en fin runda och får resultatet 94p. Mer än godkänt. Detta räcker idag till en fjärdeplats i novisklassen.
Med lite ökat självförtroende startar vi också i SM-klassen. Där finns moment vi inte alls är färdigtränade för, men tar oss ändå runt med 65p. Fålla ut är höjdpunkten. Skulle blivit full pott i vilken tävling som helst.
2006-09-09 Nu gör också Doglas (Windtails Bellino) utställningsdebut, i Höganäs. Han vill inte vara sämre än brorsan och placerar sig också som 2:a med hp. Grattis Tina!
2006-08-26 Freyja och Rossi (Windtails Bravo) gör debut i utställningsringen på specialen i Strängnäs. Freyja med matte Kim i snöret vinner valpklass 4-6 med hp. Rossi blir 2:a bland hanvalparna, också med hp. Lillmatte Olivia visar sedan Rossi så fint i Barn med Hund att det blir seger där. Grattis Kim och Olivia!
2006-07-22 Freyja (Windtails Bellona) hälsar på hos mamma och storasyster. Hon träffar får för första gången.
2006-07-05 Valparnas pappa Gadget klarar vallanlagstest
2006-06-15 Idag flyttar Simson (Windtails Bonario) som den siste i syskonskaran
2006-05-26 Fyra av valparna flyttar till sina nya hem
2006-03-31 Jinnie föder sex friska, fina valpar, två tikar och fyra hanar. Mor och barn mår fint.
2006-02-27 Ultraljud visar att Jinnie är dräktig. Planerat valpningsdatum är 1/4
2006-02-11 Dessie och jag har idag igen haft förmånen att gå kurs för Karin Söderberg. Vi får beröm för våra framsteg och Karin ger oss i läxa att träna höger och framåt!
2006-02-01 Nu har vi kommit hem från Helsingborg där Gadget bor. Jinnie tyckte mycket om honom och parningarna gick fint, så nu är det bara att vänta och se om det blir några valpar i månadsskiftet mars/april
2006-01-17 Jinnie har börjat löpa och en ny valpkull planeras. Läs mer under valpplaner 2006
2006-01-08 Utställning i Göteborg. Dessie får hp och fin kritik. Enligt domaren "blir hon bra, men ser ännu ut som en valp". Det är ingenting mot hur hon är!
2005-12-09 Dessie, Shaggy och Scooter går vallningskurs för Karin Söderberg tillsammans med fem proffsiga Border Collies. Karin  är med i vallningslandslaget och har tidigare haft Bearded Collie. Vi får många bra tips
2005-10-22 Distriktet har en prova-på dag med vallning i Linköping. Scooter och Shaggy tänder till alltmer under dagen och båda klarar vallanlagstestet trots får som inte vill röra på sig i det tilltagande regnet.
2005-10-02 Med alldeles för lite träning ställer en optimistisk matte upp i Vallningsmästerskapen för Bearded Collie med både Jinnie och Dessie.
Jinnie gör en behärskad runda men vi tappar många poäng på den trånga banan. En tiondeplacering blir resultatet.
Dessie börjar lugnt och bra, men ökar tempot allteftersom och efter ca halva banan går turbon i. Då hjälper det inte att ha talang. När inte lydnaden finns där får vi bryta. Till nästa år ska kommandona sitta!
2005-07-06 Dessie gör vallanlagstest. Det blir betyg 5-5-5. Calle Borgströms kommentar: den bästa hund jag sett! Så nu får väl matte skaffa får...
2005-07-02 Dessie och hennes bror Dante är på utställning i Borås. Det blir ettor och Dante vinner unghundsklassen
2005-06-01 Tyvärr blev det inga valpar denna gång. Det får bli vallning och agility istället.
2005-
05-28--29
Två utställningar klarade Dessie av denna helg, specialen i Tumba och SKK i Norrköping. Det bliv två ettor med fin kritik
2005-04-29 Jinnie har nu träffat Derby, CH Papaws Photo Finish, och vi hoppas att det resulterar i valpar veckan efter midsommar
2005-04-02 Shaggy, Scooter och Dessie genomför Mentalbeskrivning på Linköpings Brukshundsklubb. Alla tre sköter sig bra. Shaggy visar berördhet på skotten, varför Kicki väljer att bryta efter två skott. Det finns risk att bygga upp skotträdsla annars. Scooter får tre och Dessie två på skottet. Tävlingsledarens kommentar om Dessie: Den hunden kan du använda till vad som helst. (är det bra eller dåligt, tro?)
2005-04-01 Scooter har A/B på höfterna
2005-03-28 Shaggy har tyvärr D på höfterna, dock med tillägget "slappa leder", vilket är positivt såtillvida att det kan bli en förbättring. Omröntgen väntar om ett halvår
2005-03-21 Dessies provsvar från höftleds - och armbågsröntgen är klara. Det är A/ua. Härligt!
2005-03-19 Dessie debuterar på officiell utställning i Malmö. Det blir en 1:a med mycket fin kritik
2005-03-11 Nu är det bestämt vem som ska bli pappa till Jinnies valpkull
2005-01-13 Ny bild på Dessie, gå till hennes sida
2004-11-07 Shaggy, Dessie och Jinnie börjar fårvallningskurs hos Yvonne Öster. Denna första gång var det bara mattarna och hussarna som fick valla, vilket åtminstone Jinnie som varit med förr tyckte var idiotiskt.
2004-11-06 Shaggy starter för sjätte gången på utställning, idag i Valla i Linköping, och det är också sjätte gången det blir hp. Grattis!
2004-10-23 Alla valparna åker på SBC-utställning i Karlstad. Shaggy och Dante placerar sig som 2:a och 3:a i valpklass 6-9 månader, båda med hp. Det är roligt som uppfödare att ha så intresserade valpköpare att alla åker så långt. Tack för det!
2004-10-10 Alla fyra valparna träffas hemma hos mamma Jinnie, leker och provar på agility.
2004-10-02 Nu har även Scooter (Windtails Ardito) gjort debut på utställning, nämligen på Östergötlands kennelklubbs valputställning. Han skötte sig finfint. Denna dag var dock Dessie vackrare än sina båda bröder enligt domaren, och blev BIR-valp.
2004-09-19 Efter två dagars vallningskurs på Ekerö startar Jinnie och en nervös matte i novisklassen i Nordiska Mästerskapen i fårvalllning för Bearded Collies. Jinnie gör en strålande insats , kommer femma och får av domaren omdömet "mycket trevlig hund, inte riktigt färdig" (är det årets understatement?)
2004-09-17 Jinnie klarar vallanlagstest med medelbetyg 4,0
2004-09-11 Shaggy blir BIS-R för valpar 6-9 månader på sin sexmånadersdag. Platsen är Klubbarps hundklubb
2004-08-22 Dessie och Shaggy fick båda HP på SBC:s specialklubbsutställning i Strängnäs.
2004-08-10 Dessie börjar valpkurs. Det är jätteroligt!
2004-07-19 Dessie, Windtails Ardesia och kullbrodern Shaggy, Windtails Allegro gör debut på en inofficiell utställning i Åtvidaberg. Det blir hp för båda och speciellt Shaggy får strålande kritik. Mindre än en vecka efter fyramånadersdagen placerar han sig som BIS-valp Reserv.

Nicke cert Norrköping


Iriz

Nicke på vallanlagstest.
Foto Anja Johansson

Tre syskon, Elli, Nicke och Henry
 


 

Lussan

 


Nicke på utställning

Vallnings-SM 2009 på Ekeberg.
Astrid Westman med Cilla 1:a, Christina Andersson, Pinot 2:a och jag och Dessie 3:a. Calle Borgström dömde

Släktfoto i Ånnaboda: Rossi (W.Bravo),Elsa (W.Ballerina), mamma Jinnie (Highflying Just for You), Doglas (W.Bellino) och Dessie (W.Ardesia). Dessie gilllar inte släktfotografering.

Dessie 1 november 2008


Jinnie koncentrerad
Foto: Christina Andersson

Dessie trött efter avslutad runda
Foto: Christina Andersson

2008-07-30 Simson och Rossi väntar på sin tur på vallningsläger

Vall-SM 7 september -07. Dessie silvermedalj. Calle Borgström etta
och trea med Debbie och Grim. Domare är Ewa Myrbrink.
     Foto: Sussie Paakinen-Borgström

Freyja BIM i Norrköping juni -07
                           Foto: Karin Borg

Rossi och Freyja i Strängnäs aug-06

Freyja träffar får för första gången

 


   
Helene Wikander     tel. 013-157915   0705-373488  helene.wikander@telia.com